wacwacky. Admin
Mesaj Sayısı : 182 Yaş : 29 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 11/02/09
| Konu: ~~Seyma'nın Kösesi~~[The_DeLü] Paz Şub. 15, 2009 9:25 pm | |
| Burada Sizlere Beğendiğim Şiirleri,Yazıları,Resimleri,Çalışmaları,Videoları,Müzikleri,Nickleri,İfadeleri,SözleriKısacası Aklınıza Gelebilecek Herşeyi Sunmaya Çalışacağım x) *(D)ağları çiçeksiz (O)zanı aşksız (S)eheri güneşsiz (T)arihi devrimsiz (U)mudu yarınsız (M)aziyi özlemsiz (A)rkadaşlığı sensiz düşünemiyorum... *Yağan yağmur gibisin:HEM DURU HEM HUZUR DOLU,akan ırmak gibisin:BAZEN SAKİN BAZEN DELİ DOLU,denizde olan inci gibisin:HEM BİRTANESİN HEMDE ÇOK DEĞERLİSİN... *Yaşam gülmeyi ,sevgi hak etmeyi, vefa unutmamayı, dostluk sadık kalmayı bilenler içindir.UNUTULMADIN! *Mutluluğun peşinden koşma mutluluk senin peşinden koşsun ve hayatta öyle mutlu ol ki gözlerinde akan bir damla yaş arayıp da bulamayanların sadakası olsun. *Acıların bir kum tanesi kadar küçük, mutlulukların nisan yağmuru kadar bol olsun. Hayatta bir kere ağlarsan o da mutluluktan olsun Dostum. *Koca bir çölde kum tanesi olmak yada okyanusta su damlası, ama en güzeli milyonlarca insan arasında senin arkadaşın olmak. *Bir insanın idealleri olmalı sonsuzluk gibi, bir insanın özlemleri olmalı umutla açan çiçekler gibi, bir insanın dostu olmalı senin gibi... *Dostluk ağlamaksa,yüreğindeki acıyı paylaşmaksa, üzüldüğünde sıcacık bir kucaksa ve dostun için ateşe atılmaksa dünya durana dek dostumsun. *Rüzgarın keman çaldığı ve damlaların pencereye vurduğu soğuk bir gecede yatağına uzanıp hayalini kurduğun ve keşke dediğin bütün isteklerin gerçek olsun.Ölene de dostumsun! *Dost deniz kenarında taş toplamaya benzer önce teker teker toplarsın,sonra birer birer atarsın.ama içlerinden birini atmaya kıyamasın işte sen benim atmaya kıyamadığımsın. *Zaman gelir yollarına kar yağar,etrafını hüzün bulutları sararsa,ne zaman bir dosta ihtiyaç duyarsan dost olabildiğim kadar burdayım. *Tonton bir nine/dede olduğunda; bahçendeki sandalyene oturup eski günlere daldığında, hatırlamak istediğin kadar güzel günler seninle olsun. *En koyu mavilikleri avucuna, en içten mutlulukları gözlerine, en derin sevgileri kalbine bırakıyorum.Seni seviyorum DOSTUM! *Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz! *O masum yüzünde acı ve hüzün hiç olmasın gözlerinde mutluluğun en parlak yıldızı parlasın dost elin elimi hiç bırakmasın.Birazda imza ve avatar. :]
En son The_DeLü tarafından Çarş. Şub. 18, 2009 7:24 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
bilinçsiz
| Konu: Geri: ~~Seyma'nın Kösesi~~[The_DeLü] Paz Şub. 15, 2009 9:27 pm | |
| şeyma harikasın | |
|
wacwacky. Admin
| Konu: Geri: ~~Seyma'nın Kösesi~~[The_DeLü] Paz Şub. 15, 2009 9:35 pm | |
| | |
|
GoThzé Emekli
| Konu: Geri: ~~Seyma'nın Kösesi~~[The_DeLü] Paz Şub. 15, 2009 9:49 pm | |
| iLginÇ 1 konu.. xD ama oLdukça yaratıCı.. Devamı oLduğu sürece popüLerLiğini korur.. YaLnız arkadaşLar sizden ricam cevapLarınıza daha çok yorumunuzu katmanız.. | |
|
wacwacky. Admin
| Konu: Geri: ~~Seyma'nın Kösesi~~[The_DeLü] Ptsi Şub. 16, 2009 9:48 pm | |
| | |
|
SiLent'Scream Admin
Mesaj Sayısı : 65 Nerden : Yağmur'un deyişiyLe;cehennemden !! Kayıt tarihi : 14/02/09
| Konu: Geri: ~~Seyma'nın Kösesi~~[The_DeLü] Ptsi Şub. 23, 2009 6:42 pm | |
| Şeyma'nın köŞesine kuRban oLayım !! :X Süpersin ... | |
|
wacwacky. Admin
| |