GoThzé Emekli
| Konu: YorumLar.. Paz Şub. 15, 2009 9:30 pm | |
| ArkadaşLar.. Sitemizde yıLdız yok biLdiğiniz kadarıyLa bu yüzden mesaj sayısını yükseLtme arzusunu kaLdırmanız Lazım.. Sitemiz yeni ve konuLarı açmaya başLadık.. Ama daha başında önLem aLmamız Lazım.. AçıLan konuLara yorum yapın.. Çoğu üye sağoL yada teşekkürLer gibi kısa kısa cevapLar verip konudan ayrıLıyor.. beLkide konuyu inceLemiyor biLe.. Daha iLk başta önLem aLmamız Lazım.. Lütfen cevapLarınıza daha çok yorum yaparak katıLın.. Sonuçta burası forum sitesi.. KonuLar sağoL, teşekkürLer denmesi için açıLmıyor.. Sizinde yorumunuzu katmanız gerekir.. Benim görüşüm böyLe.. Sizin görüşLerinizi aLaLım.. | |
|
wacwacky. Admin
Mesaj Sayısı : 182 Yaş : 29 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 11/02/09
| Konu: Geri: YorumLar.. Paz Şub. 15, 2009 9:39 pm | |
| Bencede öncededn önlem almak çok mantıklı sonra geri dönüşü olmayacak bir şey yani EDİTlesen bile konuyu açan kişi editledimi? Acaba diye gidip bir kere daha bakmıyor çünkü çok saçma site yeni olmasına rağmen böyle bir kaç tane var :] Olmamasını istiyoruz Saygılar :] | |
|
SiLent'Scream Admin
Mesaj Sayısı : 65 Nerden : Yağmur'un deyişiyLe;cehennemden !! Kayıt tarihi : 14/02/09
| |
wacwacky. Admin
Mesaj Sayısı : 182 Yaş : 29 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 11/02/09
| |
tOKiO_hOtEl_1907 Mod Adayı
Mesaj Sayısı : 363 Yaş : 29 Nerden : Üsküdar Kayıt tarihi : 14/02/09
| Konu: Geri: YorumLar.. Salı Şub. 24, 2009 1:13 pm | |
| Evet Katılıyorum Yorum Yapmak Lazım Birşey Değil Veya Sağol Dememek Lazım Değilmi;) Zaten Ben Bunu Birçok Sitede Görüyorum Mesaj Sayısını Arttırmak İçin Sağol Falan Yazıyorlar Hatta Diyelim Bir Resimli Konu Açmışlar Ona Bakmadan Sağol Diyorlar. Ve KOnu İle Alakasız Yorumlar Yapmayın Sana Katılıyorum Şeyma | |
|