tOKiO_hOtEl_1907 Mod Adayı
Mesaj Sayısı : 363 Yaş : 29 Nerden : Üsküdar Kayıt tarihi : 14/02/09
| Konu: Anne Ben Gothic Oldum Perş. Şub. 19, 2009 1:35 pm | |
| -anne ben gotik oldum + bey, beeey, koş koş oğlan gotik olmuş, ateşide yok, oğlum yat hemen ben sana bi ıhlamur kaynatıp geliyorum....bey kalk, hemen bi doktora götürelim --------------------------------------------------- +anne ben gotik oldum - ne dedin yavrum, anlamadım (meşguldür, çamaşır yıkamaktadır, ses gürültü vs) +gotik oldum diyorum gotik..! - anlayamıyorum ne dediğini de, akşam amcanlara gidicez bayram ziyaretine, o üstündekileri değiştir adam gibi bişiler giyin. + peki... (boynu bükük itaat)
--------------------------------------------------- -anne ben gotik oldum! +hıhı tamam, şu tuzluğu da sofraya götürüver... --------------------------------------------------- +anne ben gotik oldum!! -ee naapalım, nasıl yardım edebilirim sana, eşşek kadar kızsın utanmıyor musun sorunlarını bize söylemeye git kendin hallet. +anne!! ben tarzımdan bahsediyorum -tarzın mı? senin tarzın mı var kızım. şu kaküllerden de vazgeç eblehler gibi görünüyorsun, halbuki uffacık alnın var +anne moda bu -modana senin seni doğuracağıma taş doğursaydım....gotikmiş heh önce bi işe gir, elin ekmek tutsun sonra ol ne olacaksan dinden imandan çıkarmayın adamı.
--------------------------------------------------- + anne ben gotik oldum.. - bende zamanında gotiktim yavrum.. + !!??.. nası ya?! -gel otur şöyle o zamanları anlatayım sana.. +!!??... --------------------------------------------------- -anne ben gotik oldum! +kızım ben sana gotik olamazsın demedim..adam olamazsın dedim.. -ama anne??!!? --------------------------------------------------- +anne ben gotik oldum. -hadi hayırlısı kızım. --------------------------------------------------- +anne ben gotik oldum -yavrum daha geçen gün tikky olmuştun --------------------------------------------------- +anne ben gotik oldum. -sorduk mu? --------------------------------------------------- +anne ben gotik oldum - gotik mi? canın sağolsun. --------------------------------------------------- +anne ben gotik oldum -ahh kızım.. ben sana dedim havalar soğuk dikkat et diye +?!?? -bak betin benzin atmış..bembeyaz olmuşsun.. dur ben sana bi nane limon kaynatayım.. --------------------------------------------------- - anne ben gotik oldum + sonunda kızım, bak şu sandıktan senin için sakladığım yırtık converseleri al - anne !! ciddi misin ? + sus kız, git yıka şu bulaşıkları, daha sabah programlarını izleyeceğiz. --------------------------------------------------- - anne ben gotik oldum. + kızım ben sana demedim mi o etekte üşütürsün diye. --------------------------------------------------- -anna ben gotik oldum. +I dont understand?! --------------------------------------------------- - anne ben gotik oldum + off within temptationbiliyosun dimi. ne müzik yapıyolar bee... - hönk... --------------------------------------------------- -anne ben gotik oldum... +git kendi paranla al malzemelerini, o kadar pudraya para mı yetişir!! --------------------------------------------------- -anne ben gotik oldum. +sus kızım, olur mu öyle şey? --------------------------------------------------- - anne ben gotik oldum... + ne tik, ne tik? - gotik, anne, gotik + ah evladım benim, biliyordum ben senin birgün bir baltaya sap olacağını. sigortası,emekli sandığı falan var mı bari evladım? --------------------------------------------------- -anne ben gotik oldum +ben de diyodum ki niye eve un dayanmıyor --------------------------------------------------- - anne ben gotik oldum. + aman kızım sana bişiy olmasın da ne olursan ol! --------------------------------------------------- -anne ben gotik oldum. -bi gotiğimiz eksikti git çay koy geçer... --------------------------------------------------- -anne ben gotik oldum.. -kızım baban sana gotik olmak yok demedi mi? | |
|
wacwacky. Admin
Mesaj Sayısı : 182 Yaş : 29 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 11/02/09
| |
tOKiO_hOtEl_1907 Mod Adayı
Mesaj Sayısı : 363 Yaş : 29 Nerden : Üsküdar Kayıt tarihi : 14/02/09
| Konu: Geri: Anne Ben Gothic Oldum Perş. Şub. 19, 2009 8:21 pm | |
| Birşey Değil Çok Güzel YA | |
|
ece
| Konu: Geri: Anne Ben Gothic Oldum Perş. Şub. 19, 2009 10:00 pm | |
| | |